árainkÁraképzésünket számos tényező befolyásolja. Többe kerül egy igazán igényes és informatív poszt, mint egy egyszerű, csupán kulcsszavakra épülő írás. Bizonyos témákban sokkal nehezebb folyamatosan megújuló tartalmat írni, míg másokról könnyen elkészíthető akár ezernyi változatos cikk is. Az utóbbiakkal nyilvánvalóan kevesebb munkánk van, ezért ezek olcsóbbak is. A megrendelt tartalom mennyisége, az esetleg felmerülő extra igények, és a határidő is befolyásolja árképzésünket, tehát áraink mindig külön megállapodás tárgyát képezik. Az elkészített tartalmat jellemzően a karakterszám vagy a cikkek száma alapján árazzuk be.

átlagos minőség, átlagostól jobb áron

Nagyjából 2 forint körül alakul egy normál cikk karakterára, ezért az árért már megbízható információtartalommal rendelkező, megfelelő kulcsszavakkal ellátott, ugyanakkor jól olvasható írásokat kínálunk.

egyedi, színvonalas tartalmak

A látogatottságot növelő, az olvasókat vonzó, kifejezetten igényes, szórakoztató vagy akár provokatív cikkek írását is vállaljuk, témától függően nagyjából 4 forint/karakter árért.

összetettebb munkák

Az alapos kutatómunkát igénylő, valódi újdonságot jelentő írások elkészítésére is fogékonyak vagyunk, ezeket azonban már nem karakterek, vagy cikkek darabszáma alapján árazzuk be, hanem inkább a várható munkaidő után, mindig egyedi megállapodás alapján. Ilyen esetekben 2500 forintos óradíjjal számolunk.